Zware jongen

Goed dat Nederland klaar is met zakkenvullerij in de ICT. Eerlijk zaken doen duurt het langst.

Steeds meer komen er geluiden uit de markt over misstanden in de ICT. Gesjoemel met Europese aanbestedingen, grote projecten die na jaren toch mislukken en noem maar op... De grote ICT bedrijven lijken er gek genoeg ook nog vaak mee weg te komen.
Daarom is het goed dat er nu eens goed gekeken wordt naar deze misstanden door ACM.
Deze misstanden waren precies de reden waarom Novia-IT is opgericht. Waarom schimmig en vaag doen als het makkelijk en duidelijk kan. Gewoon goed werk leveren op een open en eerlijke wijze. Novia-IT.

Onlangs nog meegemaakt. We hebben een freelancer rechtstreeks bij onze eindklant ingezet en die zuchtte van verlichting. Hij zat op een opdracht waarvoor hij € 48,00 als MAXIMUM tarief kreeg. "Meneer, er zit echt niet meer ruimte in het eindtarief, dus dit is het maximum wat we kunnen bieden". Gezien de marktomstandigheden was hij hiermee toch maar akkoord gegaan. Later hoorde hij bij de klant (iets wat overigens gelukkig ook altijd gebeurt) dat de klant maar liefst € 90,00 moest betalen voor hem........ Wij vinden dit gewoon crimineel, kan toch niet... maar gebeurt helaas nog wel veel te vaak.
Nu zit de freelancer bij onze klant voor een tarief van € 70,00 en de eindklant betaalt € 77,50. Duidelijk toch?!


Evan Bouchard Womens Jersey