Finance

Ja, inderdaad, het is heel belangrijk je financiën in de gaten te houden. Alleen dat bedoel ik niet.

Novia IT is alweer een half jaar actief op de markt van bemiddeling van IT personeel. En met succes! Een aantal organisaties heeft reeds het vertrouwen in ons en is het duidelijk dat er in deze nieuwe tijd behoefte is aan een open manier van zaken doen. Het is tijd voor transparantie!

Het is bijvoorbeeld ook niet voor niets dat bij wet is geregeld dat er een provisieverbod is gekomen voor hypotheek- en assurantieadviseurs. Zij werden betaald voor het advies via provisie van banken en verzekeraars. Dit werkte in de hand dat adviseurs niet het beste product, maar het product met de meeste provisie adviseerden.
Wij zien over de hele linie dat de markt behoefte heeft aan objectiviteit in advies en selectie. Ook bij IT inhuur. Dit vereist dat je volledige openheid geeft van je business model.

Tegelijkertijd heeft deze vergelijking met de financiële markt ons aan het denken gezet over focus. Doe dat waar je goed in bent! Toch?
Waar zijn wij dan goed in? Finance! Met een achtergrond als IT consultant hebben wij van Novia IT jarenlang gewerkt voor bedrijven in de Finance sector. En we hebben ze ook nog eens vanuit salesrollen mogen helpen met bemensing van projecten en beheer rollen.

Tjonge, als ik even stilsta bij de diversiteit binnen Finance: Hypotheken, Savings & Loans, Effecten/Securities, Payments, Credit Management, Wholesale Banking, Trade Finance, Customer Data, Commercial Banking, Consumer Finance, Particuliere Verzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Co-assurantie / herverzekering, Autoleasing, Zorgverzekeringen...

Pfoeh, ik ga er niet eens van duizelen.
Maar dat betekent wel dat we in al die jaren met veel (heel veel), hele goede IT specialisten hebben mogen samenwerken. Mannen en vrouwen met domeinkennis. Een aardig netwerkje dus. En dat moeten we gebruiken! Gebruiken voor de opdrachtgevers (binnen de Finance sector?) die behoefte hebben aan hele goede mensen en daar gewoon een eerlijke prijs voor willen betalen.

Ik kon het niet laten een wolkje in elkaar te plakken met Financials die we hebben mogen helpen.

Finance logos novia small 

Betekent dit dan dat we de Energy en Logistics branche links laten liggen? Bedrijven die ons vertrouwen hebben gegeven? Nee, natuurlijk niet! Zij hebben al aangegeven transparantie te waarderen. Dus lopen we hard voor ze!
Maar we houden wel focus. Focus on Finance.

 


Evan Bouchard Womens Jersey