Java Development

Novia-IT is al jaren ijzersterk in het leveren van oplossingen, gebaseerd op Java technologie. Zowel backend als frontend Developers. Maar ook steeds vaker Full Stack Engineers, die niet alleen interfaces met backoffice systemen realiseren, maar ook de voorkant kunnen vormgeven, gebruikmakend van onder meer HTML5, CSS3 en AngularJS.

Agile

We hebben al een aantal van onze klanten mogen begeleiden met de verdere implementatie van Agile werken. Coaches op het gebied van Agile / Scrum / Lean / DevOps, maar ook Agile Testspecialisten en developers met gedegen kennis van continuous development & integration.

Testspecialisten

Gedegen testen en testmanagement borgen de kwaliteit en nemen risico's weg. Regelmatig helpen wij onze klanten aan testspecialisten die niet alleen over technische skills beschikken, maar ook business kennis meebrengen over bijvoorbeeld hypotheken, verzekeren of AML.

Legacy

Ontsluiting van oudere back-bone systemen, gebouwd in COBOL of draaiend op een iSeries. Maar ook onderhoud op mainframe applicaties. Ook hier gaat technische expertise gepaard met domein kennis van onder meer betalingsverkeer, regulatory reporting of kredieten.

Direct meer weten over wie wij met welke expertises helpen?

Novia-IT: Kwalitatief de beste match, open en eerlijk geleverd

Actief

Wij zoeken naar de beste match door ons netwerk persoonlijk te benaderen. En het netwerk van ons netwerk. Wij vissen voor u deze krenten uit de pap. Aanvragen worden niet uitgezet.

Matchen met know-how

De mensen van Novia-IT hebben zelf een systeemontwikkel- en beheerachtergrond van meer dan 20 jaar. Daardoor begrijpen wij de aanvraag beter en snappen wat er gezocht wordt. Wij spreken uw taal.

Objectieve selectie

Doordat wij een vaste marge hanteren, zijn alle kandidaten vanuit economisch oogpunt voor ons gelijk. We kunnen dus ├Ęcht op zoek gaan naar de best passende kandidaat en niet naar de voor ons financieel voordeligste match.

Open en eerlijk

Wij houden van helder en in redelijkheid zaken doen. Dit uit zich in ons vaste tarief en de kortste schakel tussen klant en professional. Open en eerlijk

Voor ZZP'ers:

 

Enige schakel

Wij bieden de kortste keten zonder marge stapeling.

 

Vaste lage marge

Door de gezonde balans kun jij je ongehinderd focussen op de opdracht.

 

Geen concurrentiebeding

Je bent bewust zelfstandig. Vrijheid van keuze en vertrouwen vormen de basis.

Open en eerlijk

We bieden volledige transparantie over alles.